CORKSOL

corksol

Gespoten kurk

Steeds meer bepleisteraars, schilders-, bouw- en renovatiebedrijven ontdekken de troeven van spuitkurk voor binnen of buiten én nemen deze oplossing op in hun gamma.


 
Spuitkurk is een coating op basis van kurkkorrels, het is ecologisch, damp-open, waterafstotend, geluiddempend en thermisch isolerend, wat zorgt voor een lagere energiefactuur.
Het is ook uiterst geschikt voor het inpakken van koudebruggen om zo condensatieproblemen aan te pakken.  Het product hecht zich op vele materialen en bestaat in meer dan vijfentwintig verschillende kleuren.
 
Men kan kiezen uit verschillende korreldiktes van spuitkurk, naargelang doeleinden en functie. Zo is de fijne korrel van 1 mm ideaal voor interieur, de standaardkorrel van 2 mm voor de gevels en daken en is de grove korrel (3 mm) een ideale toepassing voor industriebouw en akoestische isolatie.


 
Wij verkopen enkel spuitkurk van het merk CORKwall en Vipeq, dé originele producten en de wereldwijde marktleiders.
 
Spuitkurk heeft enorme voordelen, maar het vraagt wel een vakkundige plaatsing.  Hiervoor kan u terecht bij CorkSol., zij staan alle aannemers intensief bij met advies, ondersteuning en opleidingen.
 
Wilt u als installateur spuitkurk aanbieden aan uw klanten? Aarzel niet en contacteer ons voor een samenwerking.