GEDIMAT BOUWMATERIALEN IN HASSELT

Gedimat Bouwgroep - filiaal Van Helmont

Albertkanaalstraat 180
3511 Stokrooie (Hasselt)
Tel.: 011 25 11 94
Fax: 011 87 15 16

Bezoek de website

Doe het zelf Hasselt

Een bouw- of verbouwproject vraagt niet enkel om een goede voorbereiding en planning, maar ook om uitstekende bouwmaterialen. Als u op zoek bent naar bouwmaterialen in Hasselt, dan moet u zeker eens langsgaan bij Gedimat. Als ervaren doe-het-zelfzaak hebben wij dé expertise in huis om uw verbouwing of nieuwbouwproject tot een heus succes te maken. Al onze verkooppunten worden dagelijks bevoorraad. U kunt er dus zeker van zijn dat u snel kunt beschikken over de bouwmaterialen die u nodig heeft.

Bouwhandel met uitgebreid aanbod in Hasselt

Bouwmateriaal nodig? Om een goede keuze te kunnen maken, is het belangrijk dat u de producten met eigen ogen kunt zien. In onze toonzaal kunt u al onze producten zelf bekijken en onderzoeken. Op die manier kunt u met volle overtuiging kiezen voor die ene bepaalde steen, tegel of dakpan. Daarnaast kunt u in onze bouwhandel ook terecht voor de aankoop van ijzerwaren en gereedschappen. U kiest de producten meteen uit dankzij de doe-het-zelf shops en wint zo behoorlijk wat tijd. Krijgt u graag advies over het gebruik van ons bouwmateriaal? Spreek dan een van onze medewerkers aan, zij zullen u graag verder helpen!

Bouwmaterialen Hasselt

Na het uitkiezen van bouwmaterialen in Hasselt moeten de producten natuurlijk ook nog bij u geraken. Daarvoor kunt u beroep doen op onze professionele leveringsdienst. Dankzij ons goed onderhouden en aangepast wagenpark kunnen wij een vlotte levering garanderen. Haalt u de producten liever zelf op? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden! Twijfel dus niet langer en kom vandaag nog langs bij Gedimat voor de bouwmaterialen die u nodig hebt. Gedimat in Hasselt is er voor u!