GEDIMAT BOUWMATERIALEN IN PROVINCIE LIMBURG

Gedimat Bouwgroep - filiaal Van Helmont

Albertkanaalstraat 180
3511 Stokrooie (Hasselt)
Tel.: 011 25 11 94
Fax: 011 87 15 16

Bezoek de website

Professionele bouwhandel in Limburg

Bent u van plan uw woning te verbouwen of staat er een volledige nieuwbouw op het programma? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar kwaliteitsvolle bouwmaterialen. Voor de beste bouwmaterialen in Limburg kunt u rekenen op Gedimat. Geniet van ons professioneel advies en kom kiezen uit ons uitgebreid gamma bouwmaterialen.

Bouwmateriaal in Limburg

Bouwen of verbouwen wilt u met de beste materialen doen en daar zijn wij ons van bewust. Daarom bieden wij niet alleen kwaliteitsvolle producten aan om uw bouwdroom waar te maken, maar hebben we ook een ruime keuze in de aanbieding. In onze bouwhandel in Hasselt kunt u terecht voor allerlei materiaal: gyproc, isolatie, tegels, laminaat, buizen, verf, dakpannen… Daarnaast bieden wij u ook het bouwgereedschap aan dat u nodig hebt tijdens de uitvoering van de geplande werken. Denk maar aan ladders, waterpassen, betonmolens, kruiwagens en ga zo maar door. Bovendien lopen er geregeld knalpromoties waardoor u nog meer voordeel haalt uit uw verbouwing of nieuwbouw.

Doe-het-zelf in Limburg

Als professionele doe-het-zelfzaak geven we u graag het allerbeste advies. Wij kunnen u bijvoorbeeld informeren over de plaatsing van onze vloertegels of over het gebruik van onze gyprocwanden. Kortom, onze professionele en ervaren medewerkers staan steeds voor u klaar. De door u aangekochte producten worden op uw vraag aan huis of op de werf geleverd, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het bouwmateriaal zelf naar huis te vervoeren. Aan u de keuze! Spring dus snel eens binnen bij onze bouwhandel in Limburg en geniet van onze professionele aanbiedingen.