ROCKFIT ROTSWOL MUURISOLATIE

  • rockfit-rotswol-muurisolatie
  • rockfit-rotswol-muurisolatie

Spouwisolatie aan scherpe prijzen! Spouwisolatie aan scherpe prijzen! Gedimat-Bouwmaterialen.beBestel nu!

Rockwool Rockfit isolatie kopen aan scherpe prijzen bij Gedimat?
Vraag dan naar onze actuele isolatie prijzen!

ROCKWOOL staat bekend om kwaliteit op alle niveaus, van product tot service. Omdat we niets aan het toeval overlaten, bieden we u enkel isolatieproducten die aan de strengste criteria voldoen. Of zelfs verder gaan. Zo bent u zeker dat u altijd eer haalt van uw werk. Met ROCKWOOL isolatie biedt u uw klanten steeds topkwaliteit. Op het vlak van brandveiligheid, akoestiek, energiebesparing en milieuvriendelijkheid staat u met ROCKWOOL torenhoog aan de top.

ROCKFIT EIGENSCHAPPEN:

  • stevig, goed te verwerken en op maat te snijden
  • maximaal warmte-isolerend en energiebesparend
  • vormvast, krimpt niet, zet niet uit
  • uitstekende akoestische kwaliteiten
  • onbrandbaar
  • milieuvriendelijk, 100% recycleerbaar
  • waterafstotend, geen vocht in de spouw

Rockfit schenkt u ongekend succes. ROCKWOOL garandeert u unieke thermische, akoestische en brandwerende isolatie. Ook milieuvriendelijkheid is voor ons van groot belang. Kortom, u heeft alle troeven in handen om uw vakmanschap te tonen.

HET KWIK DAALT, DE WARMTE BLIJFT

Rockfit spouwisolatieplaten zijn uniek. Ze zijn hard en ze passen perfect in elkaar. Resultaat: er gaat geen graadje warmte verloren. Uw klanten zullen u dankbaar zijn telkens als ze hun stookfactuur ontvangen. Deze buitengewoon isolerende eigenschappen zijn uw talent en inzet waard.

ZOVEEL PROFESSIONALISME

Rockfit past zich aan alle constructies en vormen aan. Al uw realisaties worden millimeterprecies uitgevoerd. U snijdt en verwerkt de spouwplaten eenvoudig en nauwkeurig. De pasvorm is en blijft perfect. Koudebruggen krijgen bovendien geen kans!Kortom, uw professionalisme wordt keer op keer bewezen, terwijl uw klanten 100% tevreden zijn.

WERK MET DE BESTE ISOLATIE, MAAR LATEN WE HET STIL HOUDEN

Over de akoestische eigenschappen van Rockfit kunnen we maar één ding zeggen: we houden het stil. Want Rockfit staat voor stilte. In kantoren, slaapkamers, woonkamers. Het enige wat u hoort, zijn uw klanten die over uw vakmanschap praten.

MET ROCKFIT SPEELT U NOOIT MET VUUR

U werkt als een echte professional. Met talent. Met vuur en passie. En met de brandveilige eigenschappen van Rockfit. De spouwplaten beantwoorden aan de nationale en internationale eisen en gaan zelfs verder. Het materiaal vat nooit vuur. Ook niet bij een temperatuur van meer dan 1000°C.

Klik op het ROCKWOOL logo voor meer informatie over de eigenschappen van rotswol.