Vloeren & Wanden

Klantenservice en advies staat hoog aangeschreven bij Gedimat. Gedimat staat er dan ook persoonlijk borg voor dat u vindt wat u zoekt en er een eerlijke prijs voor betaalt!

Gedimat zet zich persoonlijk in voor elke klant en zorgt ervoor dat iedereen het juiste advies krijgt voor elk project.
We volgen nauwgezet de trends op in de binnenhuisinrichting en architectuur en brengen een kwalitatief aanbod waarin iedereen zijn gading vindt, van klassiek tot ultramodern, van budgetvriendelijk tot exclusief. Ook voor kwalitatieve kleef- en voegmaterialen, profielen, doucheroosters en vloermatkaders kan u terecht bij Gedimat.

Gedimat staat in voor een snelle levering, zowel bij nieuwe werven als renovatie. We hebben zelfs de mogelijkheid om te leveren tot op zekere hoogte!

Deze service zal niet zorgen voor een meerprijs, echter wel voor een meerwaarde voor u als klant! Geen zorgen, enkel klantservice. Ook voor de nazorg kan men steeds terecht bij Gedimat welke gekenmerkt wordt door persoonlijk contact.

Bij Gedimat, ook de specialist in vloeren en tegels, vindt u een uitgebreid aanbod vloertegels en muurtegels. Van natuursteen, keramische tegels, betontegels, ... tot de mooiste mozaïektegels. Gedimat heeft beslist iets wat bij uw persoonlijkheid past en dit tegen een concurrentiële prijs.

Afspraak dus in onze showroom!