stortklaar beton

Op zoek naar stortbeton of funderingsbeton? Gedimat biedt u een uitgebreid assortiment betonproducten aan. Betonproducten vormen immers de ruggengraat van iedere bouwconstructie en stortbeton kan daarbij niet ontbreken. Wij leveren u alle stortklaar beton van de beste kwaliteit (altijd Benor gekeurd). Wij beschikken daarvoor over goed opgeleide mensen en de juiste knowhow. De stortbeton en funderingsbeton prijzen kan u steeds raadplegen door met ons contact op te nemen.

Stortbeton nodig voor vloerplaten, funderingen, balken,...? Bestel tijdig, zodat we uw beton op tijd kunnen leveren. Zo kan iedereen doorwerken, zonder lang op elkaar te moeten wachten. We kunnen stortbeton leveren met mixer, met of zonder pompwagen.

Lees meer

Merken

  • Naam

Lees meer over stortklaar beton


Stortbeton is een vloeibaar homogeen mengsel van cement met granulaten, zand en water. Wij leveren u stortklaar beton van de beste kwaliteit voor al uw bouw- of renovatieprojecten. De expertise en opleiding van onze mensen zorgt ervoor dat ze u ook steeds uitgebreid advies geven over producteigenschappen en zaken zoals de prijzen van stortbeton. Voor de kostprijs van storbeton neemt u best contact op met de vestiging in uw buurt.
 
Stortklaar beton kent vele toepassingen. Wij leveren funderingsbeton aan voor bouwwerven waar woningen of appartementen gebouwd worden, maar ook toepassingen voor het wegennet behoren tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan watergreppels, kanaliseringen, fietspaden, straatgoten etc. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor decoratieve doeleinden zoals pleinen, gevels, zwembaden en opritten. Kortom: de mogelijkheden van stortklaar beton zijn enorm uitgebreid.
 
Heeft u nog vragen over de prijs van stortbeton of funderingsbeton, de mogelijkheden en toepassingen? Neem dan snel contact met ons op en onze medewerkers helpen u graag verder met hun uitgebreide kennis. Of kom zelf een kijkje nemen in onze vestiging waar u onze producten zelf kunt bekijken en bestellen. Levering aan huis of op de werf behoort tot de mogelijkheden, vraag ons om meer informatie.

Stel een vraag