gevelbekleding

 • gevelbekleding
 • gevelbekleding
 • gevelbekleding
 • gevelbekleding
 • gevelbekleding
 • gevelbekleding
 • gevelbekleding
 • gevelbekleding

Naast de traditionele gevelstenen is Gedimat ook verdeler van andere kwalitatieve gevelproducten waarmee u een bestaande gevel van een nieuwe gedaante voorziet. 

U wilt uw gevel graag in een nieuw kleedje stoppen? Plaketten of steenstrips voor de gevel zijn daar ideaal voor! Steenstrips worden meestal gebruikt voor gevelrenovatie, maar ook voor nieuwbouw kunnen ze perfect ingezet worden. Voor gevelrenovaties met steenstrips kan je om advies vragen bij één van onze medewerkers. Gevelbekleding met steenstrips is gemakkelijk en levert een mooi resultaat op. 

Plaketten of steenstrips worden mechanisch gezaagd van de originele gevelstenen en bezitten dus dezelfde kenmerken en eigenschappen. Alle gevelstenen zijn dus ook verkrijgbaar in de vorm van plaketten. Er zijn steenstrips voor binnen en buiten. Ze kunnen op iedere droge, vlakke en stabiele ondergrond aangebracht worden met kleefmortel of lijm.

Lees meer

Merken

 • Naam
 • Naam
 • Naam
 • Naam
 • Naam

Advies voor bouwers

Plaatsing van Façatile gevelpannen

Deze film met plaatsingsinstructies toont hoe diverse handige hulpstukken de plaatsing vergemakkelijken en bijdragen bij tot een prijsbewuste en mooie afwerking. Met de inox Façaclip bijvoorbeeld kan de dakdekker elke pan in één beweging zowel vas ...

Bekijk het advies

Vandersanden E-Brick plaatsen

E-Brick is een PUR isolatieplaat waarop een Vandersanden steenstrip naar keuze bevestigd wordt. Dit systeem wordt vooral gebruikt om oude gevels te isoleren langs de buitenzijde maar met behoud van het uitzicht van een gevelstenen muur. Maar het ...

Bekijk het advies

Lees meer over gevelbekleding


Het aanbrengen van steenstrips is een vaak gebruikte techniek in de gevelrenovatie, maar kan ook gebruikt worden voor al uw nieuwbouwprojecten. De steenstrips kunnen zowel buiten als binnen op iedere droge, vlakke en stabiele ondergrond aangebracht worden met kleefmortel of met lijm. Steenstrips kunnen op de bestaande gevel of op de isolatie geplaatst worden. Voor steenstrips op isolatie worden er isolatieplaten tegen de bestaande muur verlijmd. Daarop wordt een mortel geplaatst met een wapeningsnet en de steenstrips worden bevestigd met kleefmortel.

Plaketten of gevelsteenstrips worden mechanisch gezaagd van de originele gevelstenen en bezitten hierdoor dezelfde kenmerken en eigenschappen als de originele gevelsteen. Al onze gevelstenen zijn dus ook verkrijgbaar in de vorm van plaketten.

Naast de gewone steenstrips bestaan er ook decoratieve steenstrips. Hiermee geeft u uw gevel een nieuwe look én bovendien heeft u de keuze uit verschillende kleuren en soorten. Steenstrips in natuursteen? Het kan. Naast steenstrips voor de buitengevel
behoren ook steenstrips voor binnen behoren tot de mogelijkheden alsook speciale steenstrips voor badkamer. Vraag onze Gedimat-medewerkers naar hun professioneel advies over zaken zoals steenstrips prijzen, soorten steenstrips en kenmerken. U kunt onze plaketten bovendien zelf ontdekken in de toonzaal waar u ze kunt voelen en van dichtbij kunt bestuderen en meteen per steenstrips de prijs kan zien. Zo kunt u zelf zien dat Gedimat enkel producten van beste kwaliteit in haar gamma heeft. Onze steenstrips zijn gecontroleerd en getest door professionals in het vak.

Stel een vraag