MEGATEGELS

MEGATEGELS

Megategels: Grootse tegels voor grootse ideeën:

De naam Megategel laat weinig aan de verbeelding over. Zoals zijn naam aangeeft, is deze tegel niet enkel een kanjer qua formaat maar ook op het vlak van weergaloze esthetiek. Door zijn verrassende afmetingen en strakke vormgeving is deze tegel daarenboven erg geliefd voor eigentijdse en exclusieve projecten. De Megategel kan echter nog veel meer. Zo is hij ideaal om kleinere oppervlaktes een ruim uitzicht te geven. Een buitenterras krijgt dankzij de Megategel bijvoorbeeld een enorme visuele boost. Rust, ruimte en openheid: dat zijn de sleutelbegrippen die het Megategel gamma van Stone&Style by Ebema het best typeren.

De Megategel Carreau voelt zich helemaal thuis in een trendy, eigentijds exterieurontwerp. De strakke lijnen van de Megategel Carreau en de serene tinten geven uw tuinontwerp gelijk een harmonieuze en klassevolle uitstraling.

Het Rockstone Intense gamma heeft een typisch gekorreld uitzicht. De tegels ondergaan een bijzonder uitwasprocédé waardoor de rijke schakeringen van de gebruikte natuursteengranulaten optimaal tot hun recht komen. Bovendien verzekert dit productieproces de kleurvastheid van de Megategel Rockstone Intense.

 Stone&Style biedt de Megategels aan in verschillende formaten, van 50x50 en 100x25 tot 120x80 en 100x100, in maar liefst 13 kleuren voor de Carreau, en 6 kleuren voor de Rockstone. Daarnaast zijn er verschillende strook- en wildverbanden verkrijgbaar: Mega-Linea, Mega-Linea XXL, Mega-Caprice, Mega-Matrix. Zo kan u op uw beurt uw creativiteit de vrije loop laten. Bovendien werden er voor dit gamma eveneens trappen, palissadebanden en borders ontwikkeld: Mega-Trap, Mega-Palissadeband
en (Rock)Border, voor een bijzonder brede waaier aan toepassingen.

Advies voor bouwers

Plaatsing Mega trap

Bekijk hier hoe je best een Mega trap plaatst.  

Bekijk het advies

Plaatsing Megategel Rockstone op fundering

Deze film laat u zien hoe u MEGATEGEL ROCKSTONE plaatst op een zandbedcement.  

Bekijk het advies