Gedimat Antwerpen overgenomen door BME Group

BME Group vergroot haar aanwezigheid in België met de overname van Gedimat Antwerpen 

We zijn verheugd om jullie te informeren dat onze aandeelhouder BME Group en de aandeelhouders van Gedimat Antwerpen een overeenkomst hebben afgesloten voor de overname van Gedimat Antwerpen door BME. Zoals jullie weten is Gedimat Antwerpen een belangrijke speler in de handel van bouwmaterialen ten zuiden van Antwerpen.

Allereerst verzekeren we jullie dat Gedimat Antwerpen verder blijft werken op de manier zoals ze dat vandaag doet. Alle bestaande activiteiten blijven doorlopen. Jullie kunnen nog steeds terecht bij de vertrouwde contactpersoon.

De integratie van Gedimat Antwerpen in BMB Bouwmaterialen brengt verschillende voordelen met zich mee: vanaf nu kunnen jullie op 11 verschillende locaties in Vlaanderen terecht met dezelfde expertise en het uitgebreide productassortiment.  

Daarnaast zal BME verder investeren in Gedimat Antwerpen om het aanbod in producten en diensten nog te versterken. BME heeft immers een sterk ‘track record’ opgebouwd wanneer het gaat om de investering in haar merken. 

We verzekeren jullie dat we onveranderd het beste advies, assortiment en logistieke service zullen aanbieden. Gedimat Antwerpen blijft dus jullie trouwe en vertrouwde partner.

We kijken er naar uit om jullie te mogen verwelkomen in onze vestigingen en om jullie te ondersteunen in al jullie bouwprojecten.