Betontegels

Betontegels: tal van toepassingen


Betontegels kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kunt u beton tegels plaatsen als terras, maar ook voor de oprit of een parking zijn ze uiterst geschikt. Grote betontegels kunnen bovendien ook als staptegel in de tuin geplaatst worden om een mooi paadje tussen het groen te vormen. Kortom: een tegel is niet enkel functioneel, maar geeft ook een extra meerwaarde aan uw woonst.


Betontegels, die haal je bij Gedimat!

Neem een kijkje naar ons assortiment!

 Betontegels kopen bij een gespecialiseerde doe-het-zelfzaak


 Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle terras betontegels of betontegels voor binnen? Gedimat heeft een erg ruime keuze aan betontegels voor u. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten tegels zoals staptegels, terrastegels en zo verder. Bijna al onze terrastegels dragen het Benor-keurmerk. Dit betekent dat ze beantwoorden aan de strengste Belgische kwaliteitsnormen. Kiezen voor Gedimat is dus kiezen voor kwaliteit. Uiteraard kunt u ook rekenen op advies en tips over de plaatsing van uw betontegels.

 Betontegels: prijs


 En de betontegels prijzen? Die zijn uiterst scherp. Bovendien lopen er bij Gedimat vaak acties en promoties waardoor u nog meer voordeel kunt halen uit uw betontegels. Spring gerust eens binnen in een van onze filialen en bekijk alle tegels in onze uitgebreide toonzaal. Als u meer wilt weten over de prijzen van onze betontegels stellen onze medewerkers graag een vrijblijvende offerte voor u op. En de levering? Ook daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Wij leveren uw producten aan huis of op de werf. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling gratis af te halen.