GEDIMAT BOUWMATERIALEN IN DE OMGEVING VAN BRUSSEL

 

Gedimat Van Bellinghen

Vekestraat 43a
1910 Kampenhout
Tel.: 016 65 62 39
Fax: 016 65 58 56

Bezoek de website

Doe-het-zelf in Brussel

Steekt u zelf graag de handen uit de mouwen tijdens werkzaamheden in huis? Of bent u van plan om te bouwen en gaat u zelf aan de slag in uw (nieuwe) woning? Dan weet u vast en zeker hoe belangrijk het is om met de beste bouwmaterialen te werken. Voor de beste bouwmaterialen in Brussel en omstreken moet u bij Gedimat, dé doe-het-zelfzaak voor beginnende en ervaren klussers. Kom dus zeker eens langs en laat u inspireren door ons ruime aanbod en onze professionele service.

Professionele bouwhandel in Brussel

Onze toonzaal geeft u een overzicht van de bouwmaterialen die wij in ons gamma hebben zitten. U vindt er allerlei kwalitatief bouwmateriaal zoals gyproc, tegels, isolatie, vloeren, douchebakken en meer. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor afwerkingsmateriaal. Denk maar aan plinten verf bijvoorbeeld. En last but not least kunt u bij Gedimat ook bouwgereedschap kopen. Wij hebben veiligheidskleding, betonmolens, klein gereedschap… Kortom, alles om aan de slag te kunnen in uw woning, van voorbereiding tot afwerking. En onze stock? Die wordt dagelijks bijgevuld. Op die manier kunnen wij u garanderen dat u nooit of amper zult moeten wachten op die ene tegel, steen of dakpan.

Bouwmaterialen Brussel: uitgebreid advies

Onze medewerkers staan steeds voor u klaar om al uw vragen over onze bouwmaterialen te beantwoorden én ze kunnen u ook advies geven over het gebruik ervan. Daarnaast kunt u op onze website tientallen professionele filmpjes bekijken waarin verschillende bouwtechnieken uit de doeken gedaan worden. Het plaatsen van vloerverwarming bijvoorbeeld, of het afwerken van uw vloer met plinten. Spring vandaag nog binnen bij Gedimat in Brussel en geniet van onze scherpe prijzen en kwaliteitsvolle bouwmaterialen!