GEDIMAT BOUWMATERIALEN IN GENT

 

Gedimat Van Vlaenderen

Brusselsesteenweg 535
9050 Gentbrugge (Gent)
Tel.: 09 230 02 09
Fax: 09 230 65 02

Bezoek de website

Gedimat De Groote

Langerbruggekaai 5
9000 Gent
Tel.: 09 253 86 08
Fax: 09 253 23 46

Bezoek de website

OVERIGE GEDIMAT WINKELS IN OMGEVING GENT

 

Gedimat Buysse

Weegse 55
9940 Evergem
Tel.: 09 357 32 27
Fax: 09 357 75 90

Bezoek de website

 

Bouwmaterialen in Gent

Als u uw woning gaat bouwen of verbouwen, dan is het belangrijk dat u kwaliteitsvolle bouwmaterialen gebruikt. Voor de beste bouwmaterialen in Gent moet u bij Gedimat zijn. U kunt er rekenen op professioneel advies én vindt er een enorm uitgebreid aanbod aan bouwmateriaal.

 

Doe het zelf in Gent

Woont u in de omgeving van Gent en bent u op zoek naar een betaalbare en kwaliteitsvolle doe het zelf zaak in Gent? Dan zit u bij ons goed. Onze bouwhandel in Gent heeft een ruim aanbod van bouwmaterialen zoals gyproc, buizen, dakisolatie en andere isolatie, tegels, klinkers, golfplaten, enzovoort. Maar ook voor badkamermeubels, grasmatten en veiligheidsmateriaal kunt u bij onze professionele bouwhandel terecht. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor advies over de plaatsing van het bouwmateriaal. Onze producten kunnen bij u op de werf geleverd worden, of u kunt ze gratis afhalen. Kies maar wat voor u het makkelijkst is!

 

Bouwmateriaal Gent

Koop uw bouwmateriaal in Gent bij Gedimat en geniet van de scherpste prijzen én het beste advies! Bent u geen ervaren klusser? Geen nood, wij helpen u graag verder. Onze medewerkers staan voor u klaar met uitgebreid advies over het gebruik van al onze bouwmaterialen. Op die manier kunt u goed voorbereid aan de slag en zal u uw (ver)bouwproject als een echte vakman of vakvrouw kunnen uitvoeren. Kom dus vandaag nog langs bij Gedimat in Gent en bekijk ons ruime aanbod bouwmaterialen in onze inspirerende toonzaal. U kunt uw bestelling meteen plaatsen of eerst een gratis offerte aanvragen. Aan u de keuze. Bij Gedimat in Gent vindt u altijd een oplossing.