pannen en toebehoren

  • pannen en toebehoren
  • pannen en toebehoren
  • pannen en toebehoren
  • pannen en toebehoren
  • pannen en toebehoren
  • pannen en toebehoren
  • pannen en toebehoren
  • pannen en toebehoren

Voor alle keramische en betonnen dakpannen en leien kunt u rekenen op Gedimat. Het aanbod kleuren en vormen is haast onbeperkt: van de meest authentieke en rustieke dakpan tot de hedendaagse tegelpan.

Wij hebben voor ieder wat wils in ons uitgebreide assortiment. Bovendien hebben wij dakpannen van verschillende professionele fabrikanten waardoor het aanbod nog groter is. Onze merken: Bisch,, Migeon, Narvik, Pottelberg, etc.

Ook voor de toebehoren moet u bij Gedimat zijn. Zo bieden wij onder andere Koraflex aan. Koraflex is de ideale loodvervanger en kan zowel bij schouwafwerkingen, aansluitingen tegen opgaand metselwerk, aansluitingen tussen verschillende gebouwen, enz. gebruikt worden.

Lees meer

Merken

  • Naam

Advies voor bouwers

KORAFLEX - de ideale loodvervanger

Koraflex kan zowel bij schouwafwerkingen, aansluitingen tegen opgaand metselwerk, aansluitingen tussen verschillende gebouwen, enz. gebruikt worden. De rollen kunnen ofwel over hun volledige lengte op de pannen aangebracht worden ofwel op eenvoudige ...

Bekijk het advies

Ubbink Kompakt schoorsteen 2.0

Deze universele verzamelkap voor rookgas- en ventilatieluchtsystemen en rioolontspanning: biedt een oplossing voor alle dakhellingen (15°-55°). De Kompakt Schoorsteen 2.0 is eenvoudig te monteren door de haakse doorbreking en biedt u tijdsbesparing, ...

Bekijk het advies

Ubiflex bladloodvervanger

Ubiflex is een Europees gepatenteerd milieuvriendelijk alternatief voor bladlood in de bouw, is duurzaam en kan na een lange bruikbare periode volledig gerecycled worden. Voordelen Ubiflex tegenover bladlood: geen inklop gereedschap nodig ...

Bekijk het advies

Ubiflex universele dakdoorvoerpan

Eén pan voor alle gangbare dakhellingen. Met de Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55° bieden wij u een oplossing voor 98% van de toepassingen (hellingshoeken). Deze unieke pan, inclusief schaal, is geschikt voor iedere gewenste hellingshoek tu ...

Bekijk het advies
Bekijk meer advies voor bouwers

Lees meer over pannen en toebehoren


De dakpan is erg in trek als dakbedekking. Dakpannen hebben dan ook een aantal bijzondere eigenschappen die uw dak alleen maar ten goede komen. Ze zijn onbrandbaar, duurzaam en mooi van vorm. Er zijn verschillende soorten dakpannen te vinden. Ze worden ingedeeld per materiaal en dan naar hun vorm en kleur. Dankzij het uitgebreide assortiment van Gedimat vindt u zeker en vast uw gading, zij het als keramische of betondakpannen. Zo bieden wij bijvoorbeeld keramische dakpannen aan, maar ook blauw gesmoorde dakpannen of zwarte dakpannen. Alles is mogelijk! Wij hebben dakpannen in alle afmetingen!

Een voorbeeld van een van onze tegelpannen zijn platte dakpannen. Deze zijn ideaal van formaat en makkelijk te verwerken waardoor ze in ieders budget passen. Liever iets anders? Kies dan voor onze Spaanse dakpannen. De typerende kleur en de golving in de dakpan geeft uw dak een zuiderse toets.

Wenst u dakpannen te kopen? Vraag dan naar onze dakpannen prijs per m2. U zult versteld staan van onze competitieve dakpan prijs! En uiteraard zijn de dakpannen uit ons gamma allemaal van de beste kwaliteit. Ze worden altijd getest door een aantal betrouwbare professionals waardoor u op beide oren kunt slapen. Kom gerust eens naar onze tegelpannen kijken of vraag meer informatie aan over de mogelijkheden van onze dakpannen. 

Kom langs of bel ons om de kostprijs van dakpannen per m2 op te vragen, of onze dakpanplaten prijzen. Heeft u graag een prijslijst van dakpannen? Vraag er naar bij één van onze specialisten. Gedimat verkoopt enkel nieuwe dakpannen. Prijs en kwaliteit zijn voor ons altijd van het grootste belang.

Stel een vraag