kunstgras

 • kunstgras
 • kunstgras
 • kunstgras
 • kunstgras
 • kunstgras
 • kunstgras
 • kunstgras
 • kunstgras
 • kunstgras
 • kunstgras

Kunstgras, een fantastische bodembedekking voor tuin, terras en publieke ruimten. Blijft altijd frisgroen en behoeft geen onderhoud.

Wij bieden u de perfecte groene oplossing op ieder vlak. Maaien, bewateren, onkruid verdelgen, bemesten van uw grond,... het behoort met kunstgras definitief tot het verleden. Klinkt best ontspannend, kunstgras, niet? Onze kunstgrassen behouden dat speciale, natuurlijke uitzicht van gras en combineren dynamiek met comfort en luxe. Het is tevens heerlijk frisgroen, volledig onderhoudsvrij en volkomen slijtvast.

Kunstgras, het beste alternatief voor uw gras of gazon in de tuin, op het dakterras, rond het zwembad, in de showroom,...

Kunstgras kopen doe je bij Gedimat

Vraag vrijblijvend een offerte aan of laat je informeren in 1 van de Gedimat winkels!

Kunstgras kopen voor een altijd groene tuin

Een tuin is prachtig, maar vraagt ook enorm veel onderhoud. Zelfs als u de tijd niet hebt om in de tuin te werken, kunt u dankzij kunstgrasmatten toch nog genieten van een frisgroen grasperkje. Kunstgrassen kennen geen beperkingen. U kunt ze niet alleen plaatsen in de tuin, maar ook op een dakterras, rond een zwembad of in de showroom. Kunst gras is veelzijdig, onderhoudsarm en mooi. Bovendien is de kostprijs van kunstgras ook een meevaller.

Kunstgras in de tuin: geen onderhoud


Gras maaien, onkruid verdelgen, bewateren, bemesten… Al deze klusjes horen met kunstgras (ook wel ‘nepgras’ genoemd) definitief tot het verleden. Dankzij de kunststof grasmatten kunt u steeds genieten van een oase van rust. Kunstgras is bovendien ook geschikt voor intensief gebruik. Iets wat u graag zult horen als u veel tuinfeestjes houdt of spelende kinderen hebt. 

Kunstgras aanleggen


Kunstgras plaatsen is niet zo moeilijk als het lijkt. U hebt enkel een vlakke, stabiele en waterdoorlatende ondergrond nodig. De beste ondergrond voor uw kunstgrasmatten is stabilisé. Wilt u uw kunstgras aanleggen op een balkon of terras? Dan moet u ook voor een goede waterafvloeiing zorgen. 

Kunstgras: prijs


Gedimat heeft een mooi aanbod kunstgras te koop. Onze kunstgrasmatten zijn van een goede kwaliteit, maar dat betekent natuurlijk niet dat ze niet budgetvriendelijk zijn. Onze kunstgras prijzen zijn stuk voor stuk erg scherp. Kom zeker eens langs in een van onze winkels en ervaar zelf hoe echt kunstgras aanvoelt. Onze medewerkers geven u bovendien gratis een vrijblijvende offerte mee als u dat wenst.

Stel een vraag

Merken

 • Naam

Kunstgras in de kijker

Advies voor bouwers

Kunstgras plaatsen

Kunstgras leggen is eenvoudiger dan u denkt. Deze handleiding geeft weer hoe kunstgras te plaatsen. Voorbereidingen Om kunstgras te kunnen plaatsen is er een vlakke, stabiele en waterdoorlatende ondergrond nodig. Er wordt hierbij een onderscheid ge ...

Bekijk het advies