GEDIMAT BOUWMATERIALEN LEUVEN EN OMGEVING

 

Gedimat Hendrickx

Staatsbaan 253
3460 Bekkevoort
Tel.: 013 31 15 58
Fax: 013 32 12 49

Bezoek de website

Gedimat Van Bellinghen

Vekestraat 43a
1910 Kampenhout
Tel.: 016 65 62 39
Fax: 016 65 58 56

Bezoek de website

OVERIGE WINKELS IN PROVINCIE VLAAMS-BRABANT

 

Gedimat Smets

Nieuwenrodestraat 13
1861 Wolvertem - Meise
Tel.: 015 71 11 19
Fax: 015 71 20 94

Bezoek de website

 

Bouwmaterialen kopen in Leuven

Er is enorm veel keuze aan doe-het-zelfzaken in Leuven waar u bouwmateriaal kunt kopen. Als u service, advies en kwaliteit op prijs stelt, dan raden wij u aan om eens een bezoekje te brengen aan onze inspirerende toonzaal. Gedimat staat namelijk bekend als professionele doe-het-zelfzaak voor zowel de beginnende als de gevorderde klusser. Kom dus zeker eens langs en ontdek ons uitgebreid gamma bouwmaterialen!

Doe-het-zelf in Leuven: scherpe prijzen, grote stock

Als u aan een bouw- of verbouwproject begint, dan moet u kunnen rekenen op korte levertermijnen, een uitgebreid aanbod, gratis advies op maat en natuurlijk ook scherpe prijzen. Als u kiest voor Gedimat, dan kunt u van die zaken alvast zeker zijn. Onze stock wordt elke dag opnieuw aangevuld omdat wij u willen garanderen dat het bouwmateriaal van uw keuze steeds voorradig is. En als het artikel dat u zoekt toch uitgeput blijkt, dan hoeft u nauwelijks te wachten tot het weer beschikbaar is. Dankzij onze promoties en scherpe prijzen kunt u genieten van een flinke besparing op uw bouwmateriaal.

Bouwhandel te Leuven: levering mogelijk

Ook over de levering hoeft u zich geen zorgen te maken, die verzorgen wij graag voor u! Wij hebben een uitgebreid wagenpark waardoor het eenvoudig wordt om al het bouwmateriaal dat u aankocht aan huis of op de werf te leveren. Maakt u liever geen gebruik van deze dienst, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. U kunt de bouwmaterialen gratis afhalen in Leuven. Spring vandaag nog bij ons binnen en laat u overtuigen door de kwaliteitsvolle producten die u in onze toonzaal kunt vinden.