GEDIMAT BOUWMATERIALEN MECHELEN EN OMGEVING

 

Gedimat Smets

Nieuwenrodestraat 13
1861 Wolvertem - Meise
Tel.: 015 71 11 19
Fax: 015 71 20 94

Bezoek de website

Gedimat Van Bellinghen

Vekestraat 43a
1910 Kampenhout
Tel.: 016 65 62 39
Fax: 016 65 58 56

Bezoek de website

Doe-het-zelf in Mechelen

Woont u in of nabij Mechelen? Dan hoeft u niet ver te gaan om de beste bouwmaterialen op de kop te tikken! Als u zelf bouwt of verbouwt, weet u vast en zeker dat het enorm belangrijk is om over goed bouwmateriaal te beschikken. Bij Gedimat is dat wat u krijgt én bovendien bieden wij u ook advies op maat aan. Kom dus snel eens langs bij onze bouwhandel in Mechelen waar wij alles in petto hebben voor de beginnende en ervaren klusser.

Bouwmaterialen in Mechelen met professioneel advies

In onze inspirerende toonzaal vindt u al onze producten en kunt u zelf de kwaliteit onderzoeken. Wees maar zeker dat die u zal bevallen! Wij hebben materialen in petto zoals betonvloeren, laminaat, douchebakken, gyproc, terrastegels en meer. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de aankoop van gereedschap zoals een betonmolen, veiligheidskleding of een waterpas. Wilt u bouwmateriaal kopen, maar bent u niet zeker over het gebruik ervan? Geen nood, onze ervaren medewerkers helpen u graag op weg! In onze doe-het-zelfzaak in Mechelen krijgt u alle uitleg die u nodig hebt. En als u daarna nog eens een opfrissing nodig hebt, kunt u op onze website terecht voor tal van filmpjes over de installatie en plaatsing van onze bouwmaterialen.

Levering van uw bouwmateriaal in Mechelen

U hoeft zich alvast geen zorgen te maken over de levering van uw bouwmateriaal, wij verzorgen die graag voor u! Dankzij ons aangepast wagenpark kunt u genieten van een correcte en vlotte levering aan huis of op de werf. Natuurlijk kunt u uw producten ook steeds zelf ophalen als u dat wenst. Kom dus zeker eens een kijkje nemen in onze bouwhandel te Mechelen en laat u overtuigen van onze kwaliteitsvolle bouwmaterialen.