Keramische tegels, het betere alternatief

Bent u van plan om keramische tegels aan te kopen? Zoek dan niet verder. Gedimat heeft een erg uitgebreid assortiment in de aanbieding, gaande van keramische wandtegels en keramische tegels voor het terras tot volkeramische vloertegels en garagetegels. Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze en geven u gespecialiseerd advies op maat van uw specifiek (ver)bouwproject. Kom dus snel eens langs bij een Gedimat-winkel bij u in de buurt en bekijk het aanbod in onze inspirerende toonzaal.

 Keramische tegels

Neem een kijkje naar ons assortiment!

Keramische tegels: prijs

Onze keramische vloertegels prijzen zijn erg goed. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld de G-tile tegels aanbieden. Deze keramische tegels hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn uiterst geschikt voor doe-het-zelvers. Binnen dit gamma vindt u vloertegels in verschillende formaten en kleuren. Bovendien kunt u naast het gewone uitzicht ook kiezen voor keramische tegels met betonlook. Uiteraard hebben we nog tal van andere merken in ons gamma zitten. De Italiaanse keramische tegels van Mirage bijvoorbeeld.

Keramische tegels: onderhoud

Of u binnen nu volkeramische tegels heeft liggen of keramische tegels buiten… Eén ding hebben ze gemeen: ze vragen om een goed onderhoud. Om uw keramische tegels te reinigen hebt u producten nodig die specifiek ontwikkeld werden voor dit type gesteente. Op die manier behouden uw tegels hun kwalitatieve eigenschappen en hun mooie look. Voor vragen over het onderhoud van uw keramische tegels kunt u steeds terecht bij een van onze medewerkers. Zij zullen u met veel plezier advies geven. Ook op onze website vindt u heel wat onderhoudstips.