MURFOR COMPACT I

  • murfor-compact-i
  • murfor-compact-i
  • murfor-compact-i
  • murfor-compact-i
  • murfor-compact-i
  • murfor-compact-i

Revolutionaire wapening op rol voor metselwerkRevolutionaire wapening op rol voor metselwerkGedimat-Bouwmaterialen.beBestel nu!

Murfor® Compact I metselwerkwapening is stevige maas van stalen kabels op rol. Deze wapening bezit niet alleen een uitzonderlijke hoge treksterkte voor een stevig metselwerk, het is ook ontzettend gebruiksvriendelijk. Murfor® Compact I is speciaal ontworpen voor metselwerk (betonblokken en keramische binnenmuurstenen) blootgesteld aan een droge omgeving (MX1)

Snel en efficient wapenen

De installatie van Murfor® Compact I is heel eenvoudig. Je rolt de lange doorlopende lengtes uit op de stenen en knipt ze op maat. Hierdoor heb je praktisch geen materiaalverlies. Je kan de wapening uitrollen tot een lengte van 30m zonder gebruik te hoeven maken van overlappingen. De wapening is bovendien heel erg licht. Eén rol Murfor® Compact weegt amper 5 kg. Dit is tot 10 keer lichter dan gewone metselwerkwapening van dezelfde lengte. De lichte rollen zijn minder belastend voor de gebruiker. Dankzij de lange lengtes gaat de plaatsing sneller en efficienter.

Geschikt voor elke muurbreedte

Murfor® Compact I is beschikbaar in twee breedtes, zo kan je de wapening afstemmen op de breedte van je muur. Indien nodig kan je de twee breedtes naast elkaar kunt leggen om zo de gewenste breedte te bekomen.

Voordelig

Murfor® Compact I rollen hebben niet alleen een laag gewicht, maar ook een klein volume. Dit heeft heel wat kostenbesparende logistieke voordelen; de rollen zijn snel en eenvoudig te stapelen waardoor ze minder ruimte in beslag nemen in het magazijn en bij het transport.

Ecologisch

Murfor® Compact I is niet alleen gunstig voor je budget maar ook voor het milieu. Omdat de rollen zelf zo licht zijn, krijg je ook lichtere lading en dus minder CO2 uitstoot.