RECTICEL ISOLATIEGIDS

  • recticel-isolatiegids
  • recticel-isolatiegids

een Recticel isolatieplaat voor elke uitdaging...een Recticel isolatieplaat voor elke uitdaging...Gedimat-Bouwmaterialen.beBestel nu!

Welke isolatie-oplossing kies je het best? Ontdek het snel via de digitale isolatiegids van Recticel.

Elk isolatieproject vraagt een andere aanpak. Ontdek nu op een eenvoudige manier welke Recticel isolatieplaat het beste geschikt is voor uw bouw- of verbouwproject.

Vloeren, muren en daken kunt u niet optimaal met één en dezelfde plaat isoleren. Daarom biedt Recticel Insulation voor elke toepassing een hoogkwalitatieve plaat met een aangepast schuim en bekleding.
Of u nu zelf de isolatie wenst te plaatsen of u hiervoor rekent op een vakman, via www.deisolatiegids.be komt u vanzelf bij de meest aangewezen isolatieoplossing. Isoleren doet u dan ook maar één keer, dus doet u het beter goed met isolatie van Recticel. Een goede isolatie zorgt ervoor dat u heel wat kunt besparen op verwarmingskosten en verdient zich dus sowieso terug.

Laat u dus nu stap voor stap begeleiden op www.deisolatiegids.be om te weten welke Recticel isolatieoplossingen het beste geschikt zijn voor uw bouw- of verbouwproject. Heeft u daarna nog verder technisch advies nodig? Contacteer dan Gedimat.